Tábor 16.-18.8.10

30.08.2010 21:09

Od pondělí 16.8. do středy 18.8. jsme pořádali druhý docházkový minitábor. Jak to u koní bývá, zúčastnila se ho opět samá děvčata. Počasí nám nepřálo tolik jako v červenci, ale alespoň nám nebylo takové horko. Pondělí jsme zahájili prací ve stáji, péčí o koně a vyjížďkou do lesa na Banetě a Frece. O obědy se nám tentokrát starala paní Pavlína Čermáková, jelikož se stravou v motorestu jsme nebyli spokojeni a nechtěli jsme být o hladu. Moc jí za to děkujeme, jelikož nám jídlo i přivezla a bylo super!!! Odpoledne jsme vyrazili na koupaliště do Litomyšle. Stihli jsme se akorát vykoupat a začala bouřka, před kterou jsme se schovali do místní hospůdky. Kvůli dešti jsme už na koních nejezdili, ale alespoň byl čas na hudební produkci Petry, o které jsme se až teď dozvěděli, že umí hrát na kytaru!!

 

V úterý dopoledne jsme opět věnovali koníkům a ježdění, tentokrát na jízdárně, kde se holky zdokonalovaly ve svých jezdeckých dovednostech. Poté jsme vyrazili na výlet do Slatiňan, kde jsme navštívili hipologické muzeum a dozvěděli se spoustu informací o koních. Kdo měl ještě síly, šel se podívat do stájí, kde bydlí starokladrubští vraníci a kde se narodila a své mládí prožila naše Banetka. Chtěli jsme se také podívat na Kočičí hrádek, ale počasí nepřálo, tak snad příště.

Středeční dopoledne opět s Banetkou a Frekou na jízdárně, práce ve stáji a péče o koně. Po výborném obědě (ještě jednou díky Pavlíně!!) soutěže a poté opět cesta za pokladem v místním lese. Poklad byl nalezen a s ním i pár hub!! V podvečer ještě jednou hurá na koně a potom opíkání špekáčků, loučení a hurá (nebo radši bohužel) domů. Spaní ve stanech se tentokrát kvůli počasí nekonalo, tak snad příště.

Myslím, že jsme si společně s dětmi oby tábory moc užili a už teď se těšíme na příští rok. Škoda, že jsou léto a prázdniny tak krátké:-( Fotky jsou opět ve fotogalerii!

 

 

Kontakt

Občanské sdružení hiporehabilitace Baneta

oshbaneta@seznam.cz

Sídlo: Zahradní 41, Svitavy, 56802

Provozovna: Stáj Pucher, Janov u Litomyšle 61, 569 55

IČO 27047784

Mgr. Hana Onderková 736/157794

Vyhledávání

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode