Sobota 29.5.10

03.06.2010 10:15

Nemožné se stalo skutečností. V sobotu odpoledne v Janově po třech týdnech nepršelo, nefoukalo a dokonce svítilo i sluníčko. Výjimečně pěkné počasí přispělo tak k tomu, že do Janova dorazilo na 3. Dětský den bez hranic mnoho rodin s dětmi.

Program zahájil David Karásek a přivítal Jaroslava Novotného s jeho koňmi. Ti jsou speciálně vycvičeni pro film, a tak jsme měli možnost vidět, jak si umí kůň lehnout a zůstat ležet, na povel se postavit na zadní a další kousky. Je obdivuhodné, co se koně dokáží naučit. Panu Novotnému za ukázku moc děkujeme!!!

Poté se dětem a rodičům předvedly naše klisny Baneta a Heka ve stylu "black and white". Na hudbu Michaela Jacksona předvedli drezurní ukázku Petra Kabrhelová a Monika Vyskočilová. Paráda!!!

Následovaly soutěže, které připravila Anna petrová a David Karásek. Děti skládaly puzzle, modelovaly ze slaného těsta, řešily bludiště, skákaly v pytlích, stavěly věže z molitanových kostek, válely sudy, házely míč do koše atd. Nechyběla ani jízda zručnosti na Banetě a Frece. Kobylkám se pro velký zájem o jízdu až motala hlava:-). Nechyběla ani paní Pucherová se svými pejsky, které si děti mohly pohladit a vidět, co všechno její svěřenci umí a jak dokážou poslechnout snad i na myšlenku.

Program zakončili janovští hasiči, kteří všechny přítomné zchladili pořádnou sprchou:-). Děti měli také příležitost prohlédnout si hasičská auta. Hasičům  za jejich výjezd moc děkujeme!!

Myslím, že se sobotní odpoledne moc povedlo. Děkujeme všem, kdo pomáhali s organizací: všem ze Stáje Pucher a OSH Baneta, Pucherovým za možnost pořádání akce, Janě Vašinkové a manželům Kubíčkovým za občerstvení, Anně Petrové a Davidovi Karáskovi za přípravu soutěží. Poděkování patří také našim sponzorům a všem, kdo nás podporují!! 

Fotky naleznete ve fotogalerii!!

 

 

Kontakt

Občanské sdružení hiporehabilitace Baneta

oshbaneta@seznam.cz

Sídlo: Zahradní 41, Svitavy, 56802

Provozovna: Stáj Pucher, Janov u Litomyšle 61, 569 55

IČO 27047784

Mgr. Hana Onderková 736/157794

Vyhledávání

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode