Pokus s podkovami zapsán do knihy rekordů

29.10.2012 21:55

    Co dodat k sobotě 27.10.? Snad jen, že počasí nás opravdu potrápilo a můžeme říct, že horší už opravdu být nemohlo. Na druhou stranu se nás sešlo opravdu mnoho. Ani jsme nečekali, že Vás v tomto nečase dorazí tolik. Všem velmi děkujeme za účast a doufáme, že nikdo neonemocněl a že se na jaře opět sejdeme, tentokrát při Slavnostním otevírání sezóny.

    Program Hrátek s podkovou byl opravdu pestrý. Bohužel se nepodařilo zařadit všechna kovářská řemesla, soutěže, ani dražbu umělecké podkovy. Jízdu na koni stihlo za vydatného deště pár odvážlivců. Ale kdo vydržel až do konce, nemusel litovat. V příjemně vytopené místnosti jsme s panem komisařem napočítali  krásné číslo a to 99 ručně malovaných podkov, což je rekord, který bude zapsán v České knize rekordů!!!! Děti se velice snažily a všechny podkovy byly tak přímo výstavní.

    Kdo si nestihl podkovy vyzvednout, může se pro ně zastavit. Budou pro Vás uschovány.

    Děkujeme panu J.Kasalovi za krásný, i když promáčený komentář, dále potom panu K.Píšovi za ukázku kování klisny Freky a ukázky kovářského řemesla. Poděkování patří také pejskům paní J.Pucherové, koním a všem našim dobrovolným pomocníkům!!

    Dále bychom chtěli poděkovat "Pardubickému kraji", který celou akci zaštítil, firmám Svitap J.H.J., Papera s.r.o. Svitavy, Radek Kmošek Janov, pan Knap Janov, pan Peřina Janov, DTP centrum Svitavy a firmě Hero Czech, která zajistila dětem spoustu dobrot.

    Držte nám pěsti, ať nás nadšení neopouští a máme chuť pro Vás brzy uspořádat další akci. Tato byla opravdu maximálně zmoklá a zmrzlá:-)

    Fotky naleznete ve fotogalerii.

Kontakt

Občanské sdružení hiporehabilitace Baneta

oshbaneta@seznam.cz

Sídlo: Zahradní 41, Svitavy, 56802

Provozovna: Stáj Pucher, Janov u Litomyšle 61, 569 55

IČO 27047784

Mgr. Hana Onderková 736/157794

Vyhledávání

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode