Parkurové závody 30.6.2012

21.07.2012 21:11

CENA SDRUŽENÍ PODNIKATELŮ PRO MICHALA MUNDILA 

Krásný slunečný a především velmi horký den přilákal do Janova početné množství jezdců i diváků. Mohli jsme se tak těšit z krásných sportovních výkonů, které byly převážně bezchybné. Na startovních listinách se díky vstřícnosti pořadatelů octli i jezdci z Hodonína nebo z Pálavy Popice, kteří k nám mířili cestu až přes 160 km. Jsme rádi, že se tak nápad s polovičním startovním vydařil a přilákali jsme jezdce i z jiných českých krajů. Zároveň děkujeme všem východočechům za pochopení. Jistě by to ocenili i oni, pokud by jejich cesta na závody byla tak daleká. Děkujeme.
V ranních hodinách se v areálu skákal jako první v pořadí Hobby parkur do 80cm, kde zvítězil Filip Nešpor s Jožinem z domácího JK Janov. Parkuru Z kralovala žena, a to Zuzana Pavlíková s Pamelou 13 ze Selské jízdy Nechanice. Návazně se skákalo na úrovni stupně ZL. Tento parkur vyhrála Ing. Štěpánka Zavoralová s koněm Antea 1.
V přestáve mezi soutěžemi proběhla psí fotbalová schow a ukázka tance se psem v režii J. Pucherové. Ukázky se jako vždy velice líbily a diváci odměnili tuto schow bohatým potleskem.
Pokračovala se velmi atraktivní soutěží a to Stupňovanou obtížností do 120 cm se žolíkem, kde pod žolíkem byl umístěn dětský bazének a dětský houpací koník. Příjemným překvapením bylo, že téměř žádnému koni nedělal potíže. V této soutěži se velice dařilo Stanislavě Kopecká, která zvítězila s klisnou Helliou. Stala se tak zároveň i Amazonkou Janova 2012. Letos poprvé měli možnost i naši sponzoři zvolit Amazonku Sympatie 2012 a tou se po dlouhých úvahách stala Ludinová Ilona z Pálavy Popice. Obě Amazonky tak získaly ceny a naušnice od Zlatnictví Němcových.
V druhé přestávce vystoupily Orientální břišní tanečnice z Pardubic. Tato ukázka jistě rozproudila krev všem přítomným můžům. Věřte, že se bylo opravdu na co dívat:)
Hlavní soutěž, parkur st. S** byl celkem tvrdým oříškem pro většinu jezdců. Pouze čtyři čisté parkury zajistily zajímavou podívanou v rozeskakování. Tam zajel jako jediný bezchybně Michal Mundil s Agátou a stal se tak vítězem hlavní Ceny sdružení podnikatelů. Druhé místo patřilo S. Kopecká s Jaqueline a třetí příčku obsadila mladičká jezdkyně Markétka Váňová s Vistem.
Stáj Pucher závěrem děkuje všem pomocníkům bez jejichž pomoci bychom závody nemohli uspořádat. Také děkujeme všem sponzorům za hodnotné finanční ceny v soutěžích a za krásnou atmosféru všem jezdcům. Příští rok opět na viděnou.

Kontakt

Občanské sdružení hiporehabilitace Baneta

oshbaneta@seznam.cz

Sídlo: Zahradní 41, Svitavy, 56802

Provozovna: Stáj Pucher, Janov u Litomyšle 61, 569 55

IČO 27047784

Mgr. Hana Onderková 736/157794

Vyhledávání

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode