Odpoledne pro Hvězdičku

24.04.2010 20:55

V sobotu 17.4. k nám do Janova přijeli  rodiče a děti z Klubu Hvězdička (Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR) z České Třebové. Děti jezdily na Banetce a Frece a spolu s rodiči soutěžily a plnily různé úkoly, které pro ně nachystala paní Petrová s rodinou. Házely tenisákem na plechovky, skákaly v pytlích, skládaly puzzle, řešily bludiště, modelovaly ze slaného těsta atd..

Nechyběla ani paní Pucherová se svými pejsky, se kterými se děti mohly pomazlit. Na závěr odpoledne přišlo vhod občerstvení a posezení na dvoře u Pucherů. Myslím,že se tato akce opravdu povedla, počasí přálo (kupodivu v Janově ani nefoukalo:-)), děti stejně jako rodiče byly spokojené, stejně tak jako pořadatelé a hlavně koně, kteří byli za svoji ochotu a tpělivost odměněni spoustou chleba, mrkve a jablek.

Poděkování patří všem z OSH Baneta a Stáje Pucher za organizaci a realizaci, paní Petrové za nachystání soutěží, rodině Honlových za občerstvení a všem z Klubu Hvězdička za skvělou atmosféru!!!! Fotky z akce naleznete ve fotogalerii!

Kontakt

Občanské sdružení hiporehabilitace Baneta

oshbaneta@seznam.cz

Sídlo: Zahradní 41, Svitavy, 56802

Provozovna: Stáj Pucher, Janov u Litomyšle 61, 569 55

IČO 27047784

Mgr. Hana Onderková 736/157794

Vyhledávání

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode