Mikulášský maškarní den s koňmi

08.12.2011 21:38

    V neděli 27.11. jsme pořádali třetí ročník Maškarního dne s koňmi, který se tentorkát nesl ve znamení Mikuláše. Počasí nám přálo, a tak si všichni přítomní mohli vychutnat koňské masky Mikuláše- Freka+Petra, Čerta- Baneta+Petra č.2:-) a Anděla-Heka+Kačka. A bylo se na co dívat, protože letošní masky byly myslím nejvíc vydařené. Freky parádní plnovous a čepice, Banetčiny rohy a svatozář Heky byly skvělé a sklidily velký potlesk. Na závěr nechyběla odměna pro děti, kterou jim rozdal sám Mikuláš.

    Poté jsme se přesunuli o kousek dál na Rychtu, kde probíhal maškarní rej. Vše zahájily svým vystoupením děvčata z taneční skupiny ERA Litomyšl. Za parádní taneční vystoupení moc děkujeme. O další zábavu se dále staral čert s Mikulášem a děti si užívaly tanečky. Nechyběla ani soutěž v kreslení a někteří odvážní zazpívali nebo přednesli čertovi a Mikulášovi básničku. Za to byli všichni odměněni diplomem a mikulášským balíčkem.

    Moc jsme si první adventní odpoledne užili. Děkujeme za pomoc všem pomocníkům, dobrovolníkům a nadšencům, bez kterých by realizace takovéto akce nebyla možná. Jen nás moc mrzí absolutní absence klientů našeho sdružení. Z 30 dětí dojíždějících pravidelně na hipoterapie přijely děti 3. Právě pro ně však doprovodné akce pořádáme, ale účast nebývá nikdy valná! Je nám to moc líto, ale bohužel zvažujeme ukončení našeho marného snažení cokoliv organizovat.

 

Kontakt

Občanské sdružení hiporehabilitace Baneta

oshbaneta@seznam.cz

Sídlo: Zahradní 41, Svitavy, 56802

Provozovna: Stáj Pucher, Janov u Litomyšle 61, 569 55

IČO 27047784

Mgr. Hana Onderková 736/157794

Vyhledávání

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode