Maškarní den s koňmi

13.11.2008 08:18

 

 

foto Sobota 8.11.2008 se na dlouhý čas jistě stane nezapomenutelnou pro spoustu dětí, které se účastnily maškarního dne s koňmi.Koňská přehlídka masek byla opravdu originální. Klisna Baneta šla za Berušku stejně tak i její majitelka Hanka, klisna Freka za zlatohříváká, majitelka Petra šla za prince a dokonce měla i ptáka ohniváka. Petra Kabrhelová se oblékla do andělského a zrovna tak i připravila bělku Heku, která měla úžasná křídla. No a nesměla chybět ani klisna Tarika, která znázorňovala indiánského divokého koně a předváděly ji indiánské sestry Zdenča a Kačka Šislerovi. Módní přehlídka koňských masek byla opravdu vydařená, na závěr přehlídky se předvedly border colie jako zdravotní sestřičky společně s hlavní sestrou Janou Pucherovu.
Hudbu a komentář měl skvěle připravený Jindřich Kasal, který se v sobotu přenesl do role Pana Taua s buřinkou. foto
Po této přehlídce následovalo pokračování na sále na Rychtě. Děti soutěžily, malovaly, tancovaly a pěkně si to užívaly. Překvapením se stal večerníček, který přijel na koloběžce, jako má večerníček v TV.
Vzhledem k tomu, že tato akce byla určena dětem handicapovaným i dětem z Janova, rozhodli jsme se nevyhlašovat nejlepší masku, ale odměnit všechny přítomné.
foto Vzhledem k tomu, že tímto jsme symbolicky uzamkli stáje pro letošní sezonu a s hipoterapií se bude pokračovat opět až na jaře, už nyní Vám můžu prozradit, že odemykání stájí bude stát opravdu za to.
Děkujeme všem sponzorům, díky kterým jsme měli možnost odměnit všechny děti.

Tímto bychom chtěli poprosit všechny zůčastněné, kteří fotili módní přehlídku koní, nechť prosím kontaktují Petru Pucherovou na tel: 607/606 172 nebo emailem: petrapu@seznam.cz. Děkujeme za pochopení.

Kontakt

Občanské sdružení hiporehabilitace Baneta

oshbaneta@seznam.cz

Sídlo: Zahradní 41, Svitavy, 56802

Provozovna: Stáj Pucher, Janov u Litomyšle 61, 569 55

IČO 27047784

Mgr. Hana Onderková 736/157794

Vyhledávání

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode