Hobby závody 26.9.

29.09.2009 10:49

 V sobotu 26.9. pořádala na janovském kolbišti Stáj Pucher hobby závody.hobby 2009Dopoledne patřilo drezurám. Začínalo se drezurami Z1, kde jasně kralovala nejmladší účastnice této soutěže Lucie Šrámková s ponym Giom ze TJ Primátor Litomyšl. Druhou příčku obsadila Martina Bubnová s koněm Dicky ze Stáje Osík a třetí místo patřilo Kateřině Kukanové s koněm Gride z OS Bonanza.
Následovala jízda zručnosti, kde naši domácí stáj zastupovali hned tři jezdci. Kateřina a Zdenča Šislerovi a František Kovář. Devět úkolů, které byly nachystané pro nejmladší účastníky perfektně zvládli téměř všichni jezdci. Vítězství si  odnesla Zuzana Francková s koněm hobby 2009 Silvio z JK Skromnice. Druhé místo obsadil Filip Nešpor s koněm Amigo z JK Janov a třetí příčka patřila domácímu jezdci Fandovi Kováři s klisnou Banetou startující za naše občanské sdružení. 
Odpoledne probíhaly parkury. V nejnižší soutěži do 80 cm opět zvítězila Lucie Šrámková s ponym Giom z JO TJ Primátor Litomyšl. Této jezdkyni patřila i třetí příčka s koněm Monty. Druhé místo obsadila Bubnová Martina s Pockrem se Stáje Osík.
Další soutěží byl parkur 90-100 cm. hobby 2009 Zde pro změnu kraloval Jiří Tměj ml., který vybojoval jak první, tak i třetí příčku. První místo s klisnou Frekou ze Stáje Pucher a místo třetí s klisnou Danikou, s kterou startoval za Hřebčín Suchá. Druhé místo obsadila Štěpánka Zavoralová s Žaklin ze Stáje Dvořák Čistá.
Nejvyšší parkur do 110 cm měl velmi zajímavé startovní pole. I zde patřila první příčka mladičkému jezdci Jiřímu Tměji ml. a klisně Danice. Druhé místo vybojovala opět Štěpánka Zavoralová s Žaklin a třetí se umístila Veselá Monika s Ultimou z JK Sloupnice.
 

Kontakt

Občanské sdružení hiporehabilitace Baneta

oshbaneta@seznam.cz

Sídlo: Zahradní 41, Svitavy, 56802

Provozovna: Stáj Pucher, Janov u Litomyšle 61, 569 55

IČO 27047784

Mgr. Hana Onderková 736/157794

Vyhledávání

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode